Bestäm själv om du skall vaccinera dig

torsdag 8 oktober 2009

Vaccinet är på väg till Sverige - men kan vi vara säkra på att det inte är som en trojansk häst?

Aftonbladet och Svenska Dagbladet informerar allmänheten om att de första leveranserna av vaccinet skall komma till Sverige imorgon fredagen den 9 oktober 2009. Men kan vi vara säkra på att vaccinet inte är som en trojansk häst?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5923077.ab http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3620361.svd

WHO, myndigheter och vaccinationsexperter har dirigerat media som kablar ut den ena nyheten efter den andra om konsekvenserna av att inte ta emot vaccinet. En dos på 0,5 ml kan väl inte vara så farlig, eller?

Denna dos är myndigheternas gåva till dig för att du skall klara dig och inte riskera att bli sjuk i en influensa som i de allra flesta fall bara ger milda symptom. Dessutom så tjänar ju arbetsgivarna på att du inte stannar hemma längre än nödvändigt och för en stor del av svenska folket med normala löner så kanske det blir kännbart med några dagars extra sjukfrånvaro och det inkomstbortfall som detta skulle innebära. Du har säkert fått höra av Socialstyrelsen och Annika Linde att du kan dö om du inte tar vaccinet.

Alla skall tydligen tjäna på att just du tar vaccinet, men har myndigheterna upplyst dig om alla biverkningar som du kan få och alla risker som du utsätter dig för? Vad har myndigheterna lämnat för svar på t.ex. följande frågor?

a) Löper barn med astma en tre gånger så hög risk att behöva sjukhusvård om de vaccineras mot influensa?
b) Kan en injektion av squalene utlösa skadliga reaktioner hos immunförsvaret?
c) Kommer jag att få ett sämre framtida skydd om jag vaccinerar mig nu?

Svaren på dessa tre frågor är JA, enligt de studier som myndigheterna har tillgång till.

Varför har myndigheterna inte berättat allt du borde känna till? "Att Sverige är förpliktat att köpa vaccin är sannolikt det viktigaste skälet till kampanjen för massvaccinering, skriver debattören och medicinjournalisten Bo Zackrisson."
http://www.aftonbladet.se/debatt/article5932440.ab

Faktum är att Socialstyrelsen inte verkar veta hur farligt vaccinet är. De kan inte svara på alla frågor som ställs utan hänvisar till Läkemedelsverket.

Varför verkar Läkemedelsverket inte bry sig om det faktum att svenska folket inte får en säker produkt? Alla vet att en bil som saknar bromsar är trafikfarlig, även om bilprovningen i Sverige eller ett annat EU-medlemsland går ut med ett pressmeddelande som säger att bilen nu är godkänd och får säljas och användas i alla medlemsländer.

Vem vågar säga att vaccinet inte kan fungera som en trojansk häst? Svaret är ingen, inte ens myndigheterna själva. Det finns en anledning till varför både läkare och återupplivningsutrustning måste finnas på plats när du får vaccinet.

Trots detta fortsätter myndigheterna att påstå att vaccinet räddar liv när det lika väl kan orsaka stor skada och i värsta fall även döda dig.

Annika Linde säger att om du vaccinerar dig kan du rädda liv på annat håll, men det kan lika gärna bli tvärtom. Då är det du och inte din nästa som drabbas om följande farhåga besannas: "Belastningen på sjukvården kommer att öka om många insjuknar, och då kan sjukhusen behöva ta resurser från andra avdelningar. Exempelvis kan akutavdelningarna behöva säga nej till allvarligt skadade."
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5931271.ab

Enligt legenden om det trojanska kriget lämnade fienden kvar en häst för att lura invånarna i staden Troja. Invånarna firade fiendens avtåg, men insåg inte att de hade släppt fienden innanför stadsmuren.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Trojanska_h%C3%A4sten

Frågan är nog vem som lurar vem i slutändan när det gäller vaccinet och den planerade massvaccineringen, för kunskap är makt och all makt utgår från folket i en demokrati.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Demokrati

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.